A szempillafestés mente

1.lépés – A gondos előkészítés után, gyengéden letisztítjuk a vendégünk bőrét! A szempilla festés előtt a szempillákat zsírtalanítjuk bórvízzel, alákrémezzük az alsó szempillák alatti területet vazelinnel.

Orenna Color szempila alátét

 

2.lépés – Az előre elkészített, bekrémezett vékony szempilla alátétet óvatosan behelyezzük a szemek alá, ügyelve a kényelmes elhelyezésre. A felső szemhéj tövét is bekrémezzük óvatosan, hogy ne érintsük a pillákat.

Orenna Color szempilla alátét

 

3. lépés – A kiválasztott Orenna szempillafestéket, 1:1 arányban krémesre keverjük az Orenna peroxid gél segítségével, mely előhívja a festék színét.

Orenna Color szempilla és szemöldökfesték


4.lépés – Ezután jöhet maga a festés. Speciális faspatulával óvatosan a pillák tövétől haladunk kifelé irányuló mozdulatokkal!

Orenna Color szempillafesték

 

5.lépés – Ügyeljünk a szép, precíz munkára és az alátét tisztaságára! A tövétől a végéig mindenhova jusson az Orenna festékből.

Orenna szemöldökfestés

 

6.lépés – A hatóidő 8-10 perc. A szempilla festés végén, a hatóidő letelte után eltávolítjuk a szempilla alátétet. Ezután a festéket óvatosan bő vízzel mossuk le, ügyelve a vendég bőrére! Majd bórvizes vattával áttöröljük a szálakat.

Orenna Color szempilla és szemöldökfestés

 

7.lépés – Élvezzük a 3-4 hétig tartó intenzív színhatást és csábító, dús pilláinkat!

Orenna szempilla és szemöldökfestés

Az Orenna szemöldök és szempillafesték hihetlenül tartós színt biztosít!

SZEMPILLA FESTÉS ÉS SZEMÖLDÖK FESTÉS

SZEMPILLA FESTÉS ÉS SZEMÖLDÖK FESTÉS

Szemöldök festés kozmetikai szalonban: A szemöldök festés ezen módját minden korosztálynak és nemnek ajánljuk, de leginkább azoknak, akiknek kevesebb, halványabb a szemöldök szőre, vagy nem megfelelő a formája. A szemöldök festés segítségével az arcformához illő szemöldököt formázhatunk, mely keretezi a szemet és a szemöldök ívének hibáit is javíthatjuk formában és színben egyaránt! A szemöldök festés akár a tekintet is befolyásolhatja, ezért fontos a szakember általi kezelés!

Szemöldök festés bármikor elvégezhető, kivéve egyes esetekben:
– lázas, fertőző betegség
– friss műtéti heg a kezelendő felületen
– allergia a festékre

Természetesen a szemöldök festés előtt 24 órával bőrpróbát végzünk, az esetleges allergiás reakciók kiküszöbölésére!
Színek: Az Orenna szemöldök festék megtalálható barna, közép szőke és grafit színben.
Szőke hajnál ajánlott a közép szőke szín használata, mely a szemöldök festés után hamvas, világos barna árnyalatot kölcsönöz a szemöldöknek.
Barna hajnál szemöldök festés esetén a barna szín a megfelelő választás, melynek mély meleg barna színe hangsúlyozza a szemöldököt.
Világos barna hajszín esetén keverhetjük a barna és közép szőke Orenna szemöldökfestékeket.
Őszülő fekete hajnál a szemöldök festés során a grafit színt alkalmazunk, mely sötét, de hamvas színt eredményez.

Magas festékezettségénél fogva az Orenna szemöldök festék az ősz szőrszálakat is befedi.
Nagyon tartós, a szemöldök festés után, akár 3-4 hétig is megtartja a színét!

A szemöldök festés menete: A szemöldök festés első lépéseként a szemöldök környékét körbe kenjük vazelinnel vékony rétegben. Ez megakadályozza, hogy a szemöldök körül lévő bőrt megfogja a festék a szemöldök festés során. Ezután kikeverjük a kiválasztott Orenna szemöldökfestéket a hozzá tartozó Orenna Hidrogén-peroxid géllel, és felkenjük a kívánt formát. A hatóidő: 8-10 perc. A szemöldökfestés végén, ha a hatóidő letelt, vízzel lemossuk a festéket a szemöldökről. Bórvizes vattával áttöröljük a szálakat és ezzel kész a szupertartós szemöldökfestés.

Szempilla festés kozmetikai szalonban: Az Orenna szempilla festék, minden korosztálynak és nemnek ajánlható kezelés, de különösen a világos szempillájú vendégek számára lehet előnyös a szempilla festés ilyen módja!
A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, divatos, praktikus, mert nem kell mindennap a szempillát spirállal festeni! A szempilla festés sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsítja azt, és a pilláknak sem árt!

A következő esetekben nem ajánlott a szempilla festés:
– bármilyen gyulladás a szem környékén
– friss műtéti heg a szemhéjon, esetleg nyílt seb
– a szempilla festés kimondottan ellenjavallott kötőhártya gyulladás esetén
– allergia a festékre
– láz, fertőző betegség
– szempilla festés előtt a kontaktlencsét el kell távolítani!
Természetesen a szempilla festés előtt 24 órával bőrpróbát végzünk, az esetleges allergiás reakciók kiküszöbölésére!

Színek: az Orenna szempillafestékek megtalálhatók: mélyfekete, kékesfekete színben.
A színeket a szemszínhez illeszkedően választjuk ki, de férfiaknál inkább barnát alkalmazunk a szempilla festés során!

Szempilla festés menete: 24 órával a szempilla festés előtt bőrpróbát végzünk a fül mögötti területen. Ha negatív a próba, akkor ezt rögzítjük a Festőkönyvben melyet a vendéggel is aláíratunk!

3-4 hétig tartó intenzív szín, ragyogó fény a szempilláknak, szemöldöknek. Dúsít, vastagít, ível! Közel 20 éves tapasztalatunk alátámasztja, hogy az Orenna a legjobb tartós szemöldök festék és szempillafesték a professzionális termékek piacán.

Az Orenna szemöldökfesték, valamint szempillafesték használata tökéletes megoldást jelent a kozmetikusok számára. A  legjobb bizonyíték nem más mint a vendégek elégedettsége. A több héten át tartó intenzív színek már bizonyítottak és kifogástalanul meggyőzőek. Szinte minden kozmetikus ismeri az Orenna festékeket, aki egyszer kipróbálta és tapasztalta a különbséget, sosem fogja beérni kevesebbel!

Országos márkaképviselet 06-30/500-29-32

Orenna

Az Orenna szupertartós, hipoallergén festék titka abban rejlik, hogy tökéletes színharmóniát és fényt biztosít a szemöldök és szempilla szálaknak.

Az Orenna szemöldök és szempillafesték hihetlenül tartós színt biztosít!

Orenna szempillafesték:

  • Fekete szempillafesték – a mélyfekete, fényesen csillogó szempilla
  • Kékesfekete szempillafesték – friss, intenzív hatás

Orenna szemöldök festék:

  • Közép szőke szemöldök festék – szőke és világosbarna hajhoz kiváló választás!
  • Barna szemöldök festék – gyönyörű meleg tónusú mélybarna sötétebb hajhoz
  • Grafit szemöldök festék – őszülő hajú vendégeknek

Az Orenna szupertartós szemöldök és szempillafesték (3-4 hétig megmarad az intenzív szín) gyengéd formulája nem okoz allergiát, érzékenységet.


KAPCSOLAT

Hozzá tartozó peroxid géllel kikeverve káprázatos színeket alkothatunk. A szempillák nemcsak tökéletesen mély színt kapnak, hanem szépen csillognak és bársonyosan puhák is lesznek! Többek között ez is az Orenna tartós szempillafesték egyik nagy előnye.

A Orenna termékeket az Európai Unióban gyártják, ennek megfelelően mind a szempillafesték, mind a szemöldök festék rendelkezik egészségügyi engedéllyel.

Orenna termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Helanor Pro Kft.

(Lanèche, Nouveau Contour, Santana, Courtin, Marie Christine, Henriëtte Faroche) *

* több viszonteladó, üzletkötő, valamint kozmetikai cikk kereskedőnél kapható.


Látogass el kapcsolódó oldalainkra!